Ea rotește carne, brânză și șuncă. Rezultatul? Sushi cu carne …..

februarie 20, 2019

Dacă v-ați săturat de sushi tradiționale pe bază de orez și pește, atunci noi vă propunem să încercați o combinație ideală de sushi cu carne. Aceste sushi se prepară din bacon și carne tocată, caramelizate cu sos barbecue, este o combinație foarte reușită și sunt nemaipomenit de delicioase. Am facut-o pentru o ocazie specială și a fost un succes

Ingredients

15 bucăți Felii de bacon
200 g Carne tocată
200 g Cașcaval (emmentaler)
1 linguriță Condimente pentru barbecue
3 linguri Sos pentru barbecue
50 g Nachos
50 g Fulgi de ceapă prăjită

Instructions

  1. Pregătiți rulourile de sushi: puneți 5 felii de bacon pe un șervețel clasic pentru sushi. Într-un bol amestecați carnea tocată cu condimentele pentru barbecue și repartizați uniform pe feliile de bacon (lăsați 1-2 cm liber de la marginea suprafeței, ca să puteți rula).
  2. Puneți un rând de cașcaval tăiat bețișoare groase și rotiți tot ca și cum ați pregăti un rulou de sushi. Puneți rulourile pe un grătar de sârmă, pus pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 30 de minute.
  3. Ungeți rulourile cu sos pentru barbecue și dați la cuptor pentru încă 10 minute (repetați procedura la 5 minute, apoi la 10 minute). Scoateți rulourile și treceți un rulou prin fulgi de porumb, iar alt rulou prin fulgi de ceapă prăjită.
  4. Tăiați rulourile în felii cu grosimea de 1-2 cm și serviți alături de ardei iute și sos pentru barbecue.
  5. Savurați cu plăcere! Notă: Din cantitățile date veți obține 3 rulouri sushi cu carne.

0 comments