După ce veți încerca această rețetă, nu veți mai cumpăra niciodată gogoși!

iulie 9, 2018

Vă prezentăm o rețetă extraordinară de gogoși și nu necesită prăjire! Dacă nu aveți destul timp ca să așteptați aluatul să crească și nu doriți să îi prăjiți, atunci această rețetă este ideală pentru dumneavoastră. Se prepară extrem de ușor și veți avea nevoie doar de 10 minute pentru ai pregăti, restul își va face treaba cuptorul. Astfel veți obține niște gogoși sănătoși, foarte pufoși și incredibil de gustoși.

Ingredients

150 g Făină
150 g Iaurt (2,5%)
85 g Zahăr pudră
0,75 linguriță Bicarbonat de sodiu
0,75 linguriță Praf de copt
1 bucată Ou
1 linguriță Esență de vanilie
180 g Afine

Instructions

  1. Într-un bol amestecați iaurtul cu oul și esența de vanilie. În alt bol amestecați făina cu 70 g de zahăr pudră, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Turnați amestecul de iaurt în bolul cu făină și amestecați bine. Adăugați afinele și mai amestecați încă o dată.
  2. Ungeți cu ulei formele pentru brioșe și turnați în ele aluatul. Se umple 2/3 din fiecare gaură, pentru că aluatul va crește. Coaceți gogoșile în cuptorul încins la temperatura de 190°C, pentru 15-20 de minute, până se rumenesc ușor.Scoateți gogoșile din forme și le presărați cu zahărul pudră, care a rămas ( 15 g ).
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments

Comments for this post are closed.