După ce am gustat din acest tort, bananele au devenit preferatele mele!

august 11, 2020

Ce poate fi mai plăcut decât să te răsfeți cu un tort rafinat și delicios, după o zi istovitoare la muncă? Dacă iubești bananele, sau nu, oricum vei îndrăgi acest deliciu cu banane, ba chiar va deveni preferatul tău și al întregii familii. Desertul conține 2 blaturi de praf de budincă cu gust de vanilie, lapte, unt și biscuiți, între care se poate vedea stratul de banane. Deasupra, tortul este acoperit de frișcă bătută. Apoi este dat la frigider pentru câteva ore pentru a se întări blaturile. Vă garantăm că nu veți regreta că l-ați încercat.

Ingredients

3 pachet Praf de budincă cu gust de vanilie
9 linguri Zahăr
120 ml Lapte
500 ml Lapte
300 g Biscuiți
200 g Unt
4 bucăți Banane
300 ml Frișcă

Instructions

  1. Puneți praful de budincă într-un bol, adăugați zahărul, 120 ml de lapte și amestecați. Puneți 500 ml de lapte pe foc, într-o cratiță încăpătoare. Treptat încorporați amestecul cu budincă în cratița cu lapte. Amestecați continuu cu o lingură până când compoziția începe să se îngroașe și apoi dați la foc mic. Adăugați untul tăiat cuburi și amestecați până se dizolvă. Între timp mărunțiți biscuiții și îi adăugați în compoziția de pe foc.
  2. Ungeți o tavă cu dimensiunile de 20 x 30 cm cu unt și transferați ½ din compoziția cu biscuiți în tavă. Decojiți bananele și le tăiați în jumătate, de-a lungul. Apoi le puneți în tavă, peste compoziția cu biscuiți.
  3. Deasupra adăugați și cealaltă cantitate din compoziția cu biscuiți. Dați la frigider pentru 10 min. Între timp mixați frișca și apoi o adăugați deasupra tortului. Dați la frigider pentru încă 3 ore și desertul e gata.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments