Doar am adaugat visine in budinca si cel mai gustos desert e gata

august 25, 2020

Melcii cu umplutură de vișine și cremă de budincă cu aromă de vanilie, sunt un starter delicios pentru o zi care începe cu ceva dulce de dimineață. Acest desert savuros este preparat din aluat dospit, prin urmare veți avea un aluat moale și pufos, care se combină perfect cu crema de budincă fină și ușoară. Puteți fi siguri că melcii cu budincă și vișine vor ieși exact ca la cea mai bună brutărie.

Ingredients

400 ml Lapte
50 g Zahăr
60 g Praf de budincă cu gust de vanilie
200 ml Lapte călduț
10 g Zahăr
8 g Drojdie uscată
550 g Făină
40 foi Zahăr
1 linguriță Sare
1 bucată Ou
50 g Unt topit
200 g Vișină

Instructions

  1. Puneți 50 ml de lapte într-un bol. Adăugați zahăr, praf de budincă și amestecați bine cu un tel. Puneți 350 ml de lapte la fiert. Adăugați amestecul cu budincă și amestecați continuu până se formează o cremă. Puneți crema într-un bol, acoperiți cu o folie alimentară și lăsați la rece timp de 15 min.
  2. Cerneți făina într-un bol și adăugați 40 g de zahăr. Puneți laptele călduț în alt bol, adăugați drojdia, 10 g de zahăr, sare și amestecați până se dizolvă toate ingredientele. Încorporați compoziția obținută la amestecul cu făină. Adăugați un ou, untul topit și frământați totul într-un aluat moale. Acoperiți și lăsați la dospit pentru 35 min.
  3. Transferați aluatul dospit pe masa de lucru și cu ajutotul unui sucitor, îl întindeți într-o foaie dreptunghiulară. Ungeți foaia de aluat cu crema de budincă. Apoi repartizați vișinele uniform pe toată suprafața, cu excepția a 1-2 cm de la margine. Rulați aluatul și apoi îl tăiați în felii de 1-2 cm grosime. Transferați rulourile în tava tapetată cu hârtie de copt. Dați la cuptor pentru 25 min la 180°C.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments