Doar am adaugat oua, simplu si extrem de gustos.

martie 12, 2020

Priviți cât de ușor și rapid puteți prepara o tartă de orez la tigaie! Cu o crustă crocantă și moale în interior, tarta gătită la tigaie este sățioasă și are o aromă intensă de orez și legume. Datorită orezului, tarta are și o textură foarte pufoasă. Poate fi soluția perfectă pentru un dejun rapid, desigur dacă pregătiți aluatul din timp. Apropo, să știți că puteți congela acest aluat pe bază de orez și să-l aveți la îndemână, atunci când sunteți în criză de timp.

Ingredients

3 bucăți Ouă
300 g Orez fiert
200 ml Apă
4 g Drojdie uscată
1/2 linguriță Sare
1 lingură Zahăr
150 g Crupa de griș
150 g Făină
1 bucată Morcov
1 bucată Ardei gras roșu
3 bucăți Cârnăciori de porc
1/2 legătură Ceapă verde
1 lingură Ulei rafinat
1 lingură Semințe de susan

Instructions

  1. Într-un bol încăpător amestecați 300 g de orez fiert cu 3 ouă. Transferați amestecul în cupa blenderului, adăugați 200 ml de apă și amestecați până când obțineți un piure lichid. Turnați compoziția într-un castron, adăugați 4 g de drojdie uscată, 1 lingură de zahăr, 150 g de făină de porumb, 150 g de făină de grâu și amestecați ingredientele până când obțineți un aluat moale și lipicios, fără cocoloașe. Acoperiți bolul cu folie alimentară și dați aluatul la frigider pentru o noapte;
  2. Tăiați morcovul, ardeiul dulce de culoare verde și crenvurstiul cubulețe mărunte. Tocați mărunt ceapa verde. Adăugați ingredientele tăiate în bolul cu aluat, amestecați bine și lăsați aluatul la odihnit pentru 10 minute; 3. Ungeți tigaia cu o lingură de ulei și transferați în ea aluatul. Repartizați aluatul, într-un strat uniform pe toată suprafața tigăii. Presărați aluatul cu semințe de susan negru. Prăjiți tarta la foc mic, câte 8 minute pe ambele părți, în tigaia acoperită cu capac până când se rumenește frumos.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments