Doar 1 minut si 2 ingrediente! Gogosi rapide de casa!

august 20, 2020

Pentru a obține cele mai pufoase donuts americane aveți nevoie de 1 minut și 2 ingrediente. Aceste donuts sunt niște gogoși dolofane și moi, care se acoperă cu zahăr, glazură cu aromă de vanilie și glazură cu cacao. Această rețetă nu conține drojdie, deci nu va fi nevoie de timp de așteptare. Pe lângă faptul că nu sunteți obligat să petreceți prea mult timp în bucătărie, această rețetă conține foarte puține ingrediente, care le puteți găsi exclusiv la magazinul de după colț. Sunt o gustare ușoară și mega delicioasă, perfectă pentru micul dejun, iar copiii, cu siguranță le vor îndrăgi.

Ingredients

2 l Ulei pentru prăjit
500 g Făină
250 g Iaurt grecesc

Ingredients for Glazură

100 g Zahăr
50 g Unt topit
80 g Praf de budincă cu gust de vanilie
40 ml Lapte
20 g Cacao

Instructions

  1. Puneți făina într-un bol și adăugați iaurtul grecesc. Amestecați cu o spatulă până obțineți un aluat moale și lipicios. Puneți uleiul la încins într-o tigaie. După ce s-a înfierbântat, puneți câte o bucățică rotundă de aluat, astfel prăjind gogoșile până la ultima bucățică de aluat.
  2. ⅓ din gogoșile obținute le tăvăliți în zahăr.
  3. Pentru ⅔ din gogoși se prepară glazura: într-un bol amestecați untul topit cu praful de budincă și laptele. Scăldați ⅔ din gogoși în glazura obținută și apoi le scoateți, scurgând excesul de glazură.
  4. Pentru ultima parte din gogoși, aveți nevoie de glazura care a rămas, în care adăugați cacao și amestecați. Scăldați și restul gogoșilor în glazura de cacao.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments