Din doar 4 ingrediente am facut acest cheesecake minunat, FARA COACERE!

august 12, 2020

Pentru cel mai rapid cheesecake fără coacere vă propunem să încercaţi această rețetă de prăjitură cu nutella. Copiii cu siguranţă vor îndrăgi acest desert. Pe lângă faptul că se prepară într-un timp record, este foarte delicios şi nu e nevoie să ai prea multă experienţă în domeniu.

Ingredients

250 g Biscuiți
150 g Unt
50 g Nutella

Ingredients for Cremă

600 g Cremă de brînză
200 g Nutella
50 g Zahăr pudră

Instructions

  1. Puneţi într-un robot de bucătărie biscuiţi simpli, fără aromă şi îi fărâmiţaţi bine, apoi puneți-i într-un bol . În alt bol puneţi untul şi nutella. Topiţi la baia de aburi sau în cuptorul cu microunde. Turnaţi amestecul peste biscuiţii mărunţiţi şi amestecaţi bine. Turnaţi compoziţia într-o tavă (cu diametrul de 20 cm) tapetată cu hârtie de copt. Presaţi bine cu un pahar. Aplatizaţi puţin cu degetele pe marginea tăvii
  2. Între timp puneţi în alte 2 boluri crema de brânză, (jumătate în primul bol și cealaltă jumătate în al 2-lea bol). În primul bol adăugați nutella şi mixaţi timp de 5 minute până obţineţi o cremă fină şi pufoasă.În al doilea adăugați zahăr pudră şi mixaţi timp de 5 minute până obţineţi o cremă fină şi pufoasă. Peste blatul de biscuiţi puneţi amestecul din cremă de brânză cu nutella şi cremă de brânză simplă,apoi nivelaţi bine. Daţi la frigider pentru 2 h.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments