De sărbători, gătesc pulpele de pui doar așa! Secretul este în umplutură!

decembrie 19, 2018

Dacă vați săturat să gătiți mereu aceeași rețetă de pui, noi vă propunem să încercați ceva nou și extrem de delicios! Vă prezentăm o rețetă de pulpe de pui umplute cu ciuperci, sunt foarte ușor de preparat și atât de suculente. Vă recomandăm să le preparați pentru o cină când aveți oaspeți, vor savura din plin acest deliciu.

Ingredients

10 bucăți Pulpe de pui
300 g Ciuperci champignon
4 linguri Maioneză
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
1/2 linguriță Curry

Instructions

  1. Spălați și uscați pulpele. Desprindeți cu grijă osul din carne, cu un cuțit bine ascutit. Acoperiți carnea cu o folie de plastic și o bateți cu ciocanul de carne. Condimentați cu sare, piper negru, curry și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
  2. Ungeți bine cu maioneză fiecare bucată de carne, pe ambele părți. Le puneți într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider pentru 3-4 ore.
  3. Spălați ciupercile, le tăiați felii și le căliți într-o tigaie (fără ulei). Țineți pe foc până când se evaporă tot lichidul, amestecând din când în când. Lăsați ciupercile puțin să se răcească.
  4. Desfaceți carnea și puneți pe mijloc un strat de ciuperci călite, apoi le rulați strâns. Puneți rulourile obținute într-o tavă de copt cu dimensiunea (25×30 cm) unsă cu puțin ulei. Coaceți rulourile la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 30-40 de minute, până capătă o crustă aurie.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments