Cum să faci acasă cea mai gustoasă shaorma la un preț de 6,46 lei!

Preparation time
30 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
2 people
Meal course
Prânz
Posted on
2,00 bucăți
Lipie
2,00 bucăți
Gambe de pui
1,00 bucată
Morcov
200,00 g
Varză
1,00 bucată
Cartof
2,00 bucăți
Castraveți murați
100,00 g
Maioneză
1,00 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Piper negru măcinat
4,00 linguri
Ulei rafinat
Cum să faci acasă cea mai gustoasă shaorma la un preț de 6,46 lei!

Vă propunem o rețetă de shaorma ieftină și foarte gustoasă! Suntem siguri că veți îndrăgi această rețetă simplă. Vă îndemnăm să o preparați cât mai curând!

  1. Tăiați varza în felii subțiri, morcovul îl dați prin răzătoare mică. Puneți într-un bol varza și morcovul, adăugați sare și amestecați bine și lăsați deoparte. Curățați cartofii de coajă și îi tăiați felii și le puneți la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei, amestecați periodic. Când cartofii sunt prăjiți îi scoateți pe un prosop de bucătărie, pentru a absorbi uleiul.
  2. Gambele de pui le sărați, piperați și le puneți la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei. Le prăjiți pe toate părțile până se rumenesc bine, apoi adăugați 50 ml apă, acoperiți tigaia cu capac și lăsați să se gătească 20 de minute, la foc mic, până sunt gata. Cu ajutorul unei furculițe desprindeți carnea de pe os, apoi o tăiați în felii.
  3. Pe lipia întinsă puneți un strat de varză cu morcov și acoperiți cu un strat subțire de maioneză, apoi urmează carnea, castraveții tăiați felii, ungeți cu un strat subțire de maioneză și puneți ultimul strat cartofii prăjiți. Rulați bine lipia și procedați la fel și cu cealaltă lipie. Puneți bucățile de shaorma într-o tigaie bine încinsă și rumeniți pe ambele părți.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*