Cu siguranță veți dori să-l preparați tot mai des! Tort Snickers fără coacere.

ianuarie 23, 2019

Nu toate prăjiturile sunt greu de preparat. Azi vă prezentăm o rețetă foarte simplă de tort snickers fără coacere. În doar 30 de minute veți obține un desert mega delicios, de toată lauda. Acest tort îl puteți pregăti oricând vă este poftă de ceva dulce.

Ingredients

500 g Biscuiți din cacao
200 ml Lapte
200 g Lapte condensat fiert
80 g Arahide

Ingredients for Cremă

650 ml Lapte
2 Pliculețe Praf de budincă cu gust de vanilie
100 g Zahăr pudră
100 g Unt

Ingredients for Glazură

100 g Ciocolată neagră
50 ml Frișcă

Instructions

  1. Preparați crema: puneți într-o cratiță laptele, adăugați praful de budincă cu gust de vanilie, zahărul pudră, untul moale și amestecați. Lăsați la foc mediu până se îngroașă, amestecând continuu. Luați amestecul de pe foc și lăsați-l la răcit (ca să nu prindă crustă crema, acoperiți bolul cu o folie de plastic).
  2. Într-un bol amestecați laptele condensat fiert cu arahidele. Începeți să asamblați tortul pe un platou într-o formă reglabilă cu dimensiunea (18 x 22 cm). Înmuiați biscuiții în lapte și puneți în formă primul strat de biscuiți.
  3. Întindeți jumătate din cantitatea de crema de budincă. Puneți al doilea strat de biscuiți însiropați în lapte, jumătate din compoziția de lapte condensat fiert cu arahide.
  4. Acoperiți cu al treilea strat de biscuiți însiropați în lapte. Întindeți crema rămasă de budincă, și puneți al patrulea strat de biscuiți însiropați în lapte. Puneți compoziția rămasă de lapte condensat fiert cu arahide și acoperiți cu ultimul strat de biscuiți.
  5. Pregătiți glazura: într-un bol puneți ciocolata neagră mărunțită și turnați frișca lichidă fierbinte și lăsați 1 minut. Apoi amestecați până se topește ciocolata. Turnați glazura peste stratul de biscuiți, nivelați bine și dați la rece pentru minim 4 ore.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments