Cu mult mai delicios decât kebabul! Cel mai delicios sandwich pe care l-am mâncat vreodată.

februarie 5, 2019

Vă prezentăm rețeta celor mai delicioase sandwich-uri pe care le-am mâncat vreodată. Aceste sandwich-uri sunt cu mult mai delicioase decât kebabul și orice burgher. Sandwich-ul pregătit astfel este extrem de delicios, iar micii pregătiți pe grill sunt nemaipomenit de suculenți și savuroși. Merită să preparați și voi aceste sandwich-uri, o să vă placă extrem de mult!

Ingredients

500 g Carne tocată
30 g Pătrunjel
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
1/2 linguriță Boia de ardei dulce
1/2 linguriță Praf de usturoi
150 g Felii de cașcaval
2 bucăți Roșii
6 bucăți Frunză de salată
2 bucăți Baghetă franțuzească
1 bucată Ceapă roșie
2 linguri Muștar
2 linguri Ketchup
2 linguri Sos chili (picant)

Instructions

  1. Tăiați o sticlă de plastic în jumătate. Într-un bol puneți carnea tocată, adăugați pătrunjelul tocat, sare, piper negru, boia de ardei dulce, praf de usturoi și amestecați bine. Puneți amestecul de carne în sticla tăiată ( partea cu dop) și aplatizați cu lingura.
  2. După ce ați umplut sticla cu amestecul de carne o puneți pe un borcan, scoateți dopul înfigeți un bețișor pentru frigărui și apăsați în jos. Astfel amestecul de carne va ieși în formă de mici, formați micii cu lungimea de circa 8 cm. Continuați până finisați toată carnea.
  3. Prăjiți micii în tigaia grill bine înfierbântată. Prăjiții pe toate părțile până se rumenesc. După ce ați prăjit toți micii, într-o tigaie bine înfierbântată (fără ulei), puneți o felie de cașcaval, o lăsați la foc mic câteva secunde până se topește. Peste cașcavalul topit puneți câte un mic și îl rotiți până înfășurați tot cașcavalul. Continuați în acest mod până finisați toți micii.
  4. Tăiați baghetele în 3-4 bucăți egale (depinde cât de mari le doriți), iar fiecare bucată o tăiați pe verticală (nu tăiați până la urmă, să rămână o parte lipită). În interiorul fiecarei bucăți de baghetă puneți câte o frunză de salată și 2-3 rondele de roșii.
  5. Puneți micii gătiți cu cașcaval în fiecare sandwich, urmează câteva semi-inele de ceapă roșie. Iar pe unele din sandwich-uri puneți un strat de ketchup, pe altele un strat de sos de muștar, și restul le faceți cu sos pentru kebab.
  6. Savurați cu plăcere! Notă: Din cantitățile de mai sus veți obține 8 sandwich-uri.

0 comments