Cremă-desert aerată, gata în doar 5 minute: gingașă, cremoasă și foarte ușoară! O puteți consuma, chiar dacă sunteți la dietă.

Preparation time
5 mins
Cooking time
5 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Desert
Posted on
370,00 ml
Lapte
3,00 bucăți
Gălbenușuri de ou
30,00 ml
Apă
15,00 g
Gelatină
300,00 ml
Smântână dulce 10 %
1,00 linguriță
Esență de vanilie
50,00 g
Zahăr
Cremă-desert aerată, gata în doar 5 minute: gingașă, cremoasă și foarte ușoară! O puteți consuma, chiar dacă sunteți la dietă.

Vă prezentăm o rețetă de cremă-desert foarte ușor de preparat și poate fi consumată nu numai de iubitorii de dulce, dar și de cei care sunt la dietă. Această cremă este un desert perfect când vrei ceva dulce și nu vrei să stai mult în bucătărie să gătești. Va fi pe placul celor mici, dar și celor mari.

  1. Bateți gălbenușurile cu zahăr, adăugați laptele și mixați bine, apoi puneți amestecul într-o crăticioară la foc mic. Încălziți timp de 10 minute, amestecând în continuu, însă nu aduceți la fierbere. Dizolvați gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și turnați gelatina în compoziția de lapte, amestecați bine și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei.
  2. Bateți bine smântâna cu esența de vanilie și o adăugați la compoziția de lapte cu gelatină. Amestecați bine încă o dată și turnați crema obținută în forme. Dați desertul la frigider pentru 6-8 ore ca să se întărească.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*