Covrigi cu cașcaval și mini pizza – doua rețete ce sunt ideale pentru micul dejun!!

octombrie 19, 2017

Abia a început școala și deja nu știi ce să pregătești? Noi îți oferim 2 rețete minunate ce se potrivesc perfect pentru micul dejun sau ca gustare între mese. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente accesibile pentru a prepara această gustare delicioasă!

Ingredients

400 ml Apă caldă
25 g drojdie Secretul Bunicii
2 linguri Zahăr
0.75 linguriță Sare
600 g Făină
3 linguri Ulei rafinat
30 g Sos de roșii
40 g Mozzarella
150 g Cașcaval
10 g Ceapă roșie
15 g Ardei gras
20 g Roșii cherry
50 g Salam
5 g Busuioc

Instructions

  1. Turnați 400 ml de apă într-un bol mare şi adăugați 25 g drojdie Secetul Bunicii și amestecați. Apoi adăugați 2 linguri de zahăr, 600 g faină, 0,75 linguriță sare, 3 linguri de ulei şi amestecați compoziţia cu un tel. Frământați aluatul bine cu mâna şi apoi acoperiți bolul cu un prosop şi lăsăți la dospit 30 de minute.
  2. Împărţiți aluatul în două. Tăiați una dintre părţi în 6 porţii, care se rulează sub formă de baghetă, din care modelați covrigi. Aşezați porţiile obţinute într-o tavă unsă cu unt sau ulei şi presărați peste covrigi caşcaval ras.
  3. Întindeți cu sucitorul a doua parte a aluatului sub formă de foaie pe o planşetă presărată cu faină. Decupați din ea steluţe, cu ajutorul unei forme speciale. Steluţele așezați-le în tavă şi adăugați peste ele sos de roşii, mozzarella, roşii cherry, caşcaval, ceapă, ardei gras, salam, ardei dulce şi busuioc, după gust.
  4. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200°C, timp de 30 de minute.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments