Coșulețe cu umplutură delicioasă – o gustoșenie de te lingi pe degete!

Preparation time
20 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Prânz
Posted on
3,00 bucăți
Lipie
3,00 bucăți
Ouă
200,00 g
Surimi
2,00 linguri
Maioneză
1,00 bucată
Castravete
0,50 legătură
Mărar
0,30 linguriță
Piper negru măcinat
Coșulețe cu umplutură delicioasă – o gustoșenie de te lingi pe degete!

Vă prezentăm o rețetă delicioasă de coșulețe umplute cu salată din surimi. Este o cobinație delicioasă dintre lipia ușor crocantă și umplutura cremoasă, care redau un gust senzațional. Au o consistență destul de sățioasă, de aceea le puteți servi atât pe post de aperitiv copios, cât și pe post de o cină ușoară.

  1. Tăiați fâșiile de lipie în pătrate (dimensiunile 10 cm x 10 cm). Ungeți centrul unul pătrat de lipie cu un ou bătut, apoi acoperiți cu un altă bucată de lipie. Aranjați bucățile de lipie în cupele unei tave pentru brioșe și dați-le în cuptorul preîncălzit la teperatura de 180˚C, timp de 10 minute.
  2. Într-un bol amestecați 2 ouă fierte tăiate cuburi, mărarul tăiat mărunt, castravetele tăiat cuburi, maioneza, bastonașele de crabi tăiate felii și piperul.
  3. Umpleți coșulețele cu umplutura preparată mai devreme.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*