Cordon bleu în crustă de cartofi – mai mult decât un deliciu! O rețetă foarte bună, de care nu te saturi niciodată!

aprilie 16, 2019

Dacă nu mai aveți idei și vreți să vă surprindeți familia cu un prânz mai deosebit, atunci încearcă această rețetă. Cordon bleu în crustă de cartofi, se prepară foarte simplu, carnea este suculentă și moale, iar în combinație cu umplutura și cartofii prăjiți este absolut fantastic. Încercați și voi această rețetă delicioasă.

 

Ingredients

3 bucăți Piept de pui
3 Felii Șuncă
3 Felii Cașcaval
2 bucăți Cartofi
100 g Făină
3 bucăți Ouă
30 ml Ulei vegetal

Ingredients for Pentru servit

6 bucăți Roșii cherry
5 Fire Pătrunjel

Instructions

  1. Tăiați bucățile de piept de pui, în așa fel formând niște “buzunare”. Tăiați feliile de șuncă în jumătate, puneți câte o felie de cașcaval deasupra și rulați.
  2. Puneți rulourile obținute în “buzunarele ” făcute în pieptul de pui. Treceți bucățile de piept de pui prin făină, apoi prin ouăle bătute. Curățați cartofii de coajă și îi tăiați cubulețe mici. Apoi treceți bucățile de piept de pui prin cubulețele de cartofi.
  3. Încingeți uleiul într-o tigaie și puneți la prăjit bucățile de piept de pui. Prăjiți pe ambele părți până se rumenesc. Serviți pieptul de pui cu roșii cherry sau alături de o salată.
  4. Savurați cu plăcere! Notă: Cel mai bine este să prăjiți fileurile de pui în baie de ulei, astfel se vor coace uniform. Prăjiți în baie de ulei timp de 15-20 de minute.

0 comments