Conopidă pane mai bună decât carnea – o rețetă uimitoare, adusă din Bulgaria!

Preparation time
15 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
1,00 bucată
Conopidă
0,50 pahar
Bere
0,50 pahar
Făină
1,00 bucată
Ou
0,50 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
30,00 ml
Ulei rafinat
Conopidă pane mai bună decât carnea – o rețetă uimitoare, adusă din Bulgaria!

Vă prezentăm o rețetă extraordinară de conopidă pane în bere. Este diferită de alte rețete, dar și mai delicioasă dintre toate. Această conopidă gătită astfel este de o mie de ori mai bună decât carnea, este foarte aromată, suculentă în interior și crusta aurie crocantă este nemaipomenit de gustoasă.

  1. Spălați conopida și rupeți buchețele mici. Fierbeți în apă cu sare timp de 5 minute. Într-un bol amestecați oul cu făină și berea, adăugați sare și piper și amestecați energic cu un tel până obțineți un aluat de consistența unei smântâni groase.
  2. Înmuiați fiecare bucată de conopidă, în aluatul pregătit. Prăjiți în ulei încins la foc mediu, pe ambele părți până capătă o crustă aurie. Scoateți conopida pe un platou și serviți cu sos picant.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*