Chifteluțe în sos de roșii la cuptor- o cină suculentă și apetisantă pentru toată familia!

Preparation time
30 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
5 people
Meal course
Cină
Posted on
500,00 g
Carne de porc tocată
500,00 g
Carne de pui tocată
500,00 ml
Sos de roșii
150,00 g
Mozzarella
120,00 ml
Lapte
50,00 g
Parmezan
50,00 g
Pesmet
2,00 bucăți
Căței usturoi
2,00 linguri
Pătrunjel
2,00 linguri
Ulei rafinat
1,00 bucată
Ou
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
Chifteluțe în sos de roșii la cuptor- o cină suculentă și apetisantă pentru toată familia!

Chifteluțele în sos de roșii la cuptor sunt un fel de mâncare caldă care se prepară rapid. Este o rețetă perfectă când nu dispuneți de suficient timp pentru a găti. Aceste chifteluțe sunt foarte bune acompaniate cu un pahar de vin de casă și cu persoanele dragi la masă.

  1. Într-un bol puneți carnea tocată de porc și găină, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat, parmezanul ras, sarea, piperul, pesmetul, oul, laptele și amestecați bine. Cu ajutorul unei linguri luați din compoziție și dați-le formă de chifteluțe. Puneți chifteluțele într-o tigaie încinsă cu ulei și le rumeniți pe ambele părți.
  2. Într-un tavă puneți 100 ml sos de roșii și aranjați chifteluțele într-un strat, iar peste ele turnați sosul de roșii rămas. Nivelați și presărați cu mozzarella rasă. Acoperiți tava cu folie de aluminiu si dați la cuptorul încins la temperatura de 220°C, pentru 30 de minute. Înainte de a servi presărați cu pătrunjel tocat.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*