Cheesecake mini – cele mai fine prăjituri preparate într-un timp record!

iunie 11, 2019

Dacă sunteți iubitori de cheesecake și doriți să impresionați oaspeții cu un desert individual. Atunci vă îndemnăm să încercați să preparați și voi aceste mini cheesecake-uri. Au o textură fină, cremoasă și se combină perfect cu gemul și fructele proaspete. Cu siguranță nu veți da greș cu această rețetă simplă.

Ingredients for Blat

150 g Biscuiți
80 ml Unt topit

Ingredients for Cremă

300 g Cremă de brînză
100 g Zahăr
2 bucăți Ouă
1 linguriță Esență de vanilie
1 linguriță Suc de lămâie
15 g Făină
185 g Smântână

Ingredients for Decor

6 bucăți Zmeură
6 bucăți Căpșuni
2 linguri Gem de coacăză
2 linguri Gem de zmeură

Instructions

  1. Sfărâmați biscuiții în robotul de bucătărie, apoi îi puneți într-un bol și îi amestecați cu untul topit. Puneți amestecul de biscuiți în forme speciale pentru brioșe tapetate cu hârtie. Apăsați bine cu lingura și lăsați deoparte.
  2. Preparați crema: mixați crema de brânză cu zahărul, apoi adăugați treptat ouăle și mixați din nou. Apoi adăugați esența de vanilie, sucul de lămâie, făina și mixați până obțineți o compoziție fină.
  3. La final adăugați smântâna și mixați. Umpleți formele mai mult de jumătate (circa ⅓) cu compoziția obținută și coaceți la cuptorul preîncălzit la temperatura de 160°C , pentru 15 minute. După acest timp marginile trebuie să se întărească, iar mijlocul să fie moale.
  4. Lăsați mini cheesecake-urile la răcit apoi le decorați după plac cu fructe și gem de zmeură.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments