Cheesecake fară coacere cu ciocolată și portocale – o combinație perfectă de gusturi!

Preparation time
40 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
8 people
Meal course
Desert
Posted on
400,00 g
Cremă de brînză
400,00 g
Frișcă
200,00 g
Ciocolată neagră
200,00 g
Zahăr
10,00 g
Gelatină
180,00 g
Biscuiți cu ciocolată
60,00 g
Unt
3,00 bucăți
Portocală
10,00 g
Zahăr vanilat
1,00 plic
Jeleu cu gust de Portocale
Cheesecake fară coacere cu ciocolată și portocale – o combinație perfectă de gusturi!

Acest desert este are un contrast de gusturi inedit, gustul intens de ciocolată şi prospeţimea portocalelor crează un duet perfect.

  1. Ciocolata se pune într-un bol şi se topește la baie de aburi. Amestecați smântâna dulce, 200 g. zahăr , și se bate cu malaxorul până obiținem spumă, dupa care se adaugă ciocolata topită şi se bate până la încorporare.
  2. Într-un bol se amestecă crema de brinză, zațul și sucul de la o portocală, zahărul vanilat, gelatina în prealabil hidratată în 30 ml de apă rece și topită la baie de aburi. Spuma de ciocolată se amestecă cu compoziția de brânză.
  3. Biscuiții se mărunțesc cu ajutorul unui robot de bucătărie și se amestecă cu 60 g unt topit. Tapetăm o tavă (diametrul 20 cm) cu fundul detașabil cu hârtie de copt, se aranjează biscuții uniform și presăm ușor. Se taie portocalele semicercuri și se aranjează pe pereții tavei.
  4. Se toarnă compoziția de brânză și sântână dulce peste biscuiți, se nivelează, se pune la frigider pentru 20 min.
  5. Se pregătește un pliculeț de jeleu instant, se răcește până la temperatura camerei, se toarnă peste desertul pregătit și se întoarce la frigider pentru 2 ore.

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*