Cheesecake din lapte condensat – un deliciu aspectuos, care pur și simplu se topește în gură!

octombrie 17, 2017

Vă prezentăm o rețetă de chesecake din lapte condensat, cu gust deosebit de fin și un aspect de milioane. Are o textură foarte fină, moale și delicioasă, care va rămâne pentru mult timp în memoria dvs. Este un desert rafinat, festiv, cu o combinație de culori specială, care îi oferă tortului un aspect mult mai delicios.

Ingredients

300 g Lapte condensat fiert
700 ml Apă
30 g Gelatină
160 g Unt
40 g Miez de nucă
250 g Biscuiți
700 g Brânză de vaci
90 g Ciocolată neagră

Instructions

  1. Mixați într-un robot de bucătărie biscuiții împreună cu miezul de nucă, apoi adăugați untul topit și mixați, până se omogenizează bine.
  2. Puneți compoziția obținută într-o tavă detașabilă (diametrul 20 cm) tapetată cu hârtie de copt. Nivelați compoziția de bicuiți astfel încât să acopere și bordurile tavei, apoi dați tava în frigider pentru 30 de minute.
  3. Într-un bol amestecați apa rece cu gelatina, lăsați-o să se hidrateze timp de 10 minute și dizolvați-o pe baie de aburi.
  4. În robotul de bucătărie mixați brânza cu laptele condensat fiert, până obțineți o cremă omogenă. Puneți o lingură din compoziția de brânza peste gelatina dizolvată și amestecați. Apoi turnați compoziția peste crema de brânză și amestecați bine.
  5. Turnați crema obținută peste stratul de biscuiți și dați tava în frigider pentru 3 ore. Decorați suprafața cheesecake-ului cu ciocolata rasă.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments