Cheesecake de ciocolată cu brânză proaspătă de vaci- va fi foarte apreciat de iubitorii prăjiturilor cu brânză!

martie 21, 2018

Vă prezentăm o rețetă de cheesecake de ciocolată cu umplutură de brânză de vaci. Se prepară foarte rapid și este foarte delicios. Acest cheesecake poate fi preparat chiar și de un începător în bucătărie, vă asigurăm că se va primi perfect din prima încercare. Merită neapărat să-l încercați și voi, o să vă placă foarte mult.

Ingredients

350 g Făină
380 g Unt
500 g Brânză de vaci
300 g Zahăr
30 g Cacao
30 g Praf de budincă cu gust de vanilie
10 g Praf de copt
5 bucăți Ouă
1 plic Zahăr vanilat

Instructions

  1. Într-un bol puneți făina, 200 g unt moale, praful de copt și amestecați amestecați bine, până obțineți un aluat sfărâmicios. Apoi adăugați 1 ou, 150 g zahăr, cacao și amestecați bine, formați o bilă de aluat. Sfat: dacă aluatul nu se leagă puteți adăuga 50 ml de apă rece, astfel veți obține un aluat neted.
  2. Întindeți 2/3 din cantitatea de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (diametrul 20 cm), aplatizați bine cu degetele și lipiți aluat și pe pereții tăvii. Lăsați deoparte.
  3. Pregătiți umplutura: într-un robot de bucătărie puneți brânza, 4 ouă, 180 g unt moale, 150 g zahăr, zahărul vanilat, budinca de vanilie și amestecați bine până obțineți o cremă foarte fină. Turnați umplutura de brânză peste blatul de cacao, nivelați și presărați cu fârmituri din aluatul rămas. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 180°C, pentru 1 oră.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments