Cheesecake cu zmeură- un desert rafinat, sănătos și perfect pentru copilașii voștri!

Preparation time
60 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
5 people
Meal course
Desert
Posted on
100,00 g
Biscuiți
80,00 ml
Unt topit
15,00 g
Gelatină
200,00 g
Smântână (30%)
200,00 g
Zmeură
5,00 linguri
Zahăr
2,00 linguri
Suc de lămâie
250,00 g
Brânză de vaci
100,00 g
Iaurt grecesc
Cheesecake cu zmeură- un desert rafinat, sănătos și perfect pentru copilașii voștri!

Vă prezentăm un desert foarte aspectuos, cu straturi perfect definite, de la o nuanță închisă de roz, spre roz pal și ultimul strat fiind alb. Acest cheesecake cu zmeură este perfect atât pentru maturi, cât și pentru copii, este sănătos, cu o consistență fină și nemaipomenit de gustos. Copilașii voștri vor fi cei mai fericiți când vor savura din desertul vostru pregătit cu mult drag.

  1. Puneți biscuiții într-o pungă vacuum și mărunțiți-i cu ajutorul făcălețului. Amestecați biscuiții cu untul topit și puneți-i într-o formă pentru copt, cu diametrul de circa 16 cm.
  2. Într-un bol amestecați zmeura, zahărul și o lingură de suc de lămâie. Încălziți amestecul în cuptorul cu microunde timp de 2 minute, adăugați 10 gr. de gelatină și amestecați bine.
  3. Amestecați brânza cu 2 linguri zahăr, iaurtul, smântâna, o lingură suc de lămâie și amestecați. Turnați 5 g gelatină dizolvată în 15 ml apă călduță și omogenizați compoziția.
  4. Împărțiți amestecul de brânză în 3 boluri în cantități egale. În primul bol puneți zmeura scursă de sucul ei și amestecați.
  5. În al doilea bol puneți 4 linguri suc de zmeură și amestecați.
  6. Turnați peste biscuiți amestecul de brânză cu zmeură și lăsați-l să se întărească bine. Apoi turnați amestecul de brânză cu sucul de zmeură și lăsați să se întărească. Și la final turnați amestecul de brânză din al treilea bol.
  7. Decorați suprafața tortului cu picături de suc de zmeură, astfel încât să formați petale de floare cu ajutorul unei scobitori. Dați tortul în frigider pentru 4 ore.
  8. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*