Cheesecake cu kiwi și brânză dulce – o rețetă ideală fără coacere!

Preparation time
30 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
5-6 people
Meal course
Desert
Posted on
100,00 g
Ciocolată neagră
100,00 g
Fulgi de porumb
70,00 g
Unt
200,00 g
Frișcă
200,00 g
Brânză de vaci
100,00 g
Ciocolată albă
100,00 ml
Lapte
25,00 g
Zahăr
8,00 g
Zahăr vanilat
10,00 g
Gelatină
50,00 ml
Apă
250,00 g
Kiwi
Cheesecake cu kiwi și brânză dulce – o rețetă ideală fără coacere!

Vă propunem o variantă ideală de cheesecake fără coacere cu kiwi si brânză dulce. Fie că nu aveți experiență de preparat deserturi termice, sau nu aveți cuptor, acest desert mereu o să vă iasă perfect. Se prepară foarte ușor, arată spectaculos și este atât de delicios!

  1. Topiți ciocolata pe baia de aburi, apoi adăugați untul și amestecați. Luați de pe foc și adăugați fulgii de porumb, amestecați bine până se acoperă toți fulgii cu ciocolată.
  2. Pe o hârtie de copt faceți 8 movilițe de fulgi în ciocolată, dați la frigider până este gata tortul. Restul de fulgi puneți-i într-un inel detașabil (diametrul 18 cm) și apăsați ușor până se nivelează suprafața. Dați la frigider pentru 20 de minute.
  3. Puneți într-un bol brânza de vaci, adăugați zahărul, zahărul vanilat și amestecați cu un blender până obțineți o masă fină și omogenă.
  4. Într-un bol mic amestecați gelatina cu apă rece și lăsați 5 minute să se umfle, apoi adaugați laptele fierbinte și amestecați bine. Adăugați gelatina cu lapte la compoziția de brânză și amestecați cu spatula. Adăugați ciocolata albă topită, amestecați și lăsați 10 minute la răcit.
  5. Într-un bol bateți frișca până se face pufoasă, apoi adăugați cu lingura treptat la crema de brânză, amestecați ușor cu spatula.
  6. Decojiți kiwi și le tăiați rondele groase. În inelul detașabil, peste fulgi adăugați jumătate din cantitatea de cremă, puneți pe toată suprafața rondelele de kiwi și acoperiți cu restul de cremă. Dați la frigider pentru 4 ore.
  7. Decorați tortul cu movilițele de fugi în ciocolată.
  8. Savurați cu plăcere

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*