Cheesecake cu biscuiți Oreo – cel mai fin și aromat desert fără coacere!

Preparation time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
27,00 bucăți
Biscuiți oreo
80,00 ml
Unt topit
200,00 g
Cremă de brînză
500,00 g
Frișcă
14,00 g
Gelatină
7,00 linguri
Zahăr pudră
3,00 ml
Esență de vanilie
Cheesecake cu biscuiți Oreo – cel mai fin și aromat desert fără coacere!

Cheesecake cu biscuiți Oreo, este un desert fin și delicat. Crema fină se combină perfect cu blatul de biscuiți de ciocolată. Se aseamănă cu o înghețată, este ușor cremos, dar tot odată și răcoritor. Va fi îndrăgit atât de cei mici, cât și de adulți, toți se vor bate pentru el!

  1. Separați 18 biscuiți de cremă, biscuiții îi pasați mărunt cu ajutorul unui făcăleț. Iar crema de la biscuiți o puteți folosi în crema pentru cheesecake. Puneți biscuiții fărmițați într-un bol și îi amestecați bine cu untul topit și puneți-i într-o formă pentru copt, cu diametrul de circa 18 cm. Dați la frigider 10 minute.
  2. Într-un bol bateți smântâna pentru frișcă până devine fermă. Separat în alt bol mixați crema de brânză cu zahărul pudră și esența de vanilie. Mixați până obțineți o cremă, apoi încorporați treptat toată frișca bătută și mixați la viteză mică. La final adăugați gelatina deshidratată (amestecați gelatina cu 8 linguri de apă rece, apoi încălziți la baia de aburi până se topește) și amestecați ușor cu spatula.
  3. Peste blatul de biscuiți puneți 1/3 din cremă și nivelați bine. Rupeți 8 biscuiți în bucăți mari și îi puneți peste cremă, apoi acoperiți biscuiții cu restul de cremă și nivelați bine. Sfărâmați un biscuit și presărați fărmiturile pe toată suprafața cheesecake-ului. Dați la frigider pentru 5 ore.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*