Cheesecake cu biscuiți Oreo – cel mai fin și aromat desert fără coacere!

aprilie 3, 2018

Cheesecake cu biscuiți Oreo, este un desert fin și delicat. Crema fină se combină perfect cu blatul de biscuiți de ciocolată. Se aseamănă cu o înghețată, este ușor cremos, dar tot odată și răcoritor. Va fi îndrăgit atât de cei mici, cât și de adulți, toți se vor bate pentru el!

Ingredients

27 bucăți Biscuiți oreo
80 ml Unt topit
200 g Cremă de brînză
500 g Frișcă
14 g Gelatină
7 linguri Zahăr pudră
3 ml Esență de vanilie

Instructions

  1. Separați 18 biscuiți de cremă, biscuiții îi pasați mărunt cu ajutorul unui făcăleț. Iar crema de la biscuiți o puteți folosi în crema pentru cheesecake. Puneți biscuiții fărmițați într-un bol și îi amestecați bine cu untul topit și puneți-i într-o formă pentru copt, cu diametrul de circa 18 cm. Dați la frigider 10 minute.
  2. Într-un bol bateți smântâna pentru frișcă până devine fermă. Separat în alt bol mixați crema de brânză cu zahărul pudră și esența de vanilie. Mixați până obțineți o cremă, apoi încorporați treptat toată frișca bătută și mixați la viteză mică. La final adăugați gelatina deshidratată (amestecați gelatina cu 8 linguri de apă rece, apoi încălziți la baia de aburi până se topește) și amestecați ușor cu spatula.
  3. Peste blatul de biscuiți puneți 1/3 din cremă și nivelați bine. Rupeți 8 biscuiți în bucăți mari și îi puneți peste cremă, apoi acoperiți biscuiții cu restul de cremă și nivelați bine. Sfărâmați un biscuit și presărați fărmiturile pe toată suprafața cheesecake-ului. Dați la frigider pentru 5 ore.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments