Chec de ciocolată din doar 2 ingrediente! Cea mai bună rețetă de chec fără gram de făină!

februarie 26, 2019

Vă prezentăm cea mai delicioasă rețetă de chec de ciocolată. Acest chec se aseamănă mult cu brownies. Este foarte pufos, fin, cu un gust intens de ciocolată și o aromă de nedescris. Prepară cel mai delicios chec de ciocolată pentru familia sau prietenii tăi, vor fi extrem de încântați de așa deliciu de zile mari.

Ingredients

10 bucăți Ouă
400 g Ciocolată neagră

Ingredients for Decor

100 g Ciocolată neagră
80 ml Frișcă lichidă 33%
10 g Biscuiți din cacao

Instructions

  1. Topiți ciocolata mărunțită la baia de aburi. Separați albușurile de gălbenușuri. Într-un bol amestecați bine gălbenușurile cu ciocolata topită.
  2. În alt bol bateți bine albușurile până obțineți o spumă tare. Adăugați treptat albușurile bătute la compoziția de gălbenușuri cu ciocolată și amestecați bine cu spatula.
  3. Turnați compoziția într-o tavă cu diametrul (18 cm) tapetată cu hârtie de copt și dați la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru 50-55 de minute.
  4. Lăsați checul să se răcească complet la temperatura camerei. Înfierbântați smântâna dulce pentru frișcă, o adăugați peste ciocolata mărunțită și amestecați până se topește. Îmbrăcați checul cu ciocolata topită, iar la dorință puteți presăra bordurile checului cu fărâmituri de biscuiți.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments