Chec cu fructe uscate- o rețetă de post extrem de aromată și foarte ușor de preparat! (de post)

Preparation time
10 mins
Cooking time
90 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
500,00 g
Fructe uscate
300,00 ml
Suc de portocală
130,00 g
Făină
1,00 linguriță
Praf de copt
1,00 linguriță
Esență de rom
Chec cu fructe uscate- o rețetă de post extrem de aromată și foarte ușor de preparat! (de post)

Vă prezentăm o rețetă de chec de post, este foarte delicioasă, aromată și se prepară foarte ușor. Checul cu fructe îl puteți servi cu o ceașcă de ceai fierbinte sau dacă doriți chiar și cu o ceașcă de cafea. Este important ca acest chec să-l coaceți la temperatură joasă pentru un timp îndelungat, astfel checul se va coace perfect. Vă asigurăm că este cel mai delicios chec de post.

  1. Într-un bol puneți fructele uscate, adăugați sucul de portocale, amestecați bine și lăsați 1 oră să absoarbă cât mai mult suc. După ce s-au înmuiat fructele, adăugați esența de rom, făina cernută, praful de copt și amestecați ușor, cât să se combine toate ingredientele.
  2. Turnați compoziția într-o tavă de de chec tapetată cu hârtie de copt și nivelați. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 150°C, pentru 1 oră si 30 de minute. Scoateți checul din cuptor și lăsați să se răcească complet apoi îl puteți tăia.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*