Chec cu ciocolată – rețeta cu care nu vei da greș niciodată!

Preparation time
60 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
100,00 g
Ciocolată neagră
3,00 bucăți
Ouă
170,00 g
Zahăr pudră
170,00 g
Făină
170,00 g
Unt
1,00 linguriță
Praf de copt
0,30 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Esență de vanilie
Chec cu ciocolată – rețeta cu care nu vei da greș niciodată!

Preparați un chec foarte, foarte bun, ciocolătos, pufos și moale. Modul de preparare a acestui chec este extrem de simplu, este necesar doar să amesteci toate ingredientele împreună și obții cel mai delicios chec. Acest chec este o încântare, iar gustul și aroma acestui chec pufos este de-a dreptul uimitor.

  1. Amestecați într-un bol gălbenușurile de ou cu zahărul pudră până obțineți o compoziție cremoasă. Adăugați untul la temperatura camerei și treptat făina amestecată cu praf de copt.
  2. Mixați într-un bol albușurile de ou și sarea până se obține o compoziție pufoasă. Adăugați treptat amestecul din albușuri în aluat. Divizați aluatul în două boluri. Într-un bol adăugați ciocolata topită, în celălalt esența de vanilie.
  3. Puneți în tava de copt, acoperită cu hârtie de copt, câte 2 linguri din fiecare aluat. Coaceți checul în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 40 minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*