Chec cu brânză dulce- un desert delicios și ușor de preparat!

Preparation time
15 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
4-5 people
Meal course
Desert
Posted on
300,00 g
Brânză de vaci
200,00 g
Zahăr
3,00 bucăți
Ouă
250,00 g
Făină
50,00 ml
Lapte
10,00 g
Praf de copt
3,00 g
Sare
50,00 g
Picături de ciocolată
50,00 g
Stafide
Chec cu brânză dulce- un desert delicios și ușor de preparat!

Acest chec cu brânză este un desert sănătos și foarte delicios. Este pe placul tuturor copiilor, așa că nu ezitați și preparați-l imediat. Este ușor umed și se combină perfect brânza cu stafidele și ciocolata. Checul cu brânză îl puteți servi alături de o ceașcă de ceai verde.

  1. Într-un bol bateți spumă ouăle cu zahărul. Separat se dă prin blender brânza de vaci, dupa care se amestecă cu ouăle bătute separat. Adăugați făina, sarea și praful de copt cernute, la sfărșit adăugați și laptele, mixați bine cu mixerul.
  2. La compoziție adăugați picăturile de ciocolată, stafidele. Ca să nu cadă la fundul checului, le amestecați împreună cu 1 lingură de făină, abia după aceea adăugați-le la compoziție și amestecați ușor cu spatula. Puneți compoziția într-o tavă de chec și dați la cuptorul încins la temperatura de 180℃, pentru circa 35-40 de minute. Când e gata, se scoate din formă și se pune pe un grătar să se răcească, apoi se dă cu zahăr pudră.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*