Cel mai fin și delicios cheesecake cu nutella fără coacere! E absolut demențial!

martie 12, 2019

Doriți să-i bucurați pe cei dragi cu un desert mai special dar nu dispuneți de timp suficient pentru preparare? Vă prezentam o rețetă de cheesecake cu nutella, fără coacere. Acesta se prepară foarte simplu, într-un timp record și nu trebuie să așteptați până a doua zi pentru a-l savura.

Ingredients for Blat

280 g Biscuiți din cacao
100 g Unt topit

Ingredients for Cremă

560 g Cremă de brînză
85 g Zahăr pudră
470 g Nutella
1 lingură Cacao
1 linguriță Esență de vanilie

Ingredients for Ganache

80 ml Frișcă lichidă 30%
200 g Nutella

Instructions

  1. Puneți biscuiții într-un robot de bucătărie și îi fărâmițați bine, apoi puneți-i într-un bol și îi amestecați cu untul topit. Puneți amestecul de biscuiți sfărâmați într-o tavă cu diametrul (20 cm) tapetată cu hârtie de copt și nivelați bine. Dați la rece pentru 10 minute.
  2. Între timp preparați crema: într-un bol bateți la viteză mică crema de brânză cu zahărul pudră. Adăugați nutella, amestecați până se încorporează.
  3. Apoi adăugați pudra de cacao și esența de vanilie. Mixați până devine netedă și cremoasă. Turnați crema obținută peste stratul de biscuiți și dați cheesecake-ul la congelator pentru 2 ore.
  4. Pregătiți ganache: puneți nutella într-un bol și adăugați frișca lichidă fierbinte. Lăsați 1-2 minute și amestecați până ganache-ul este neted. 5. Lăsați ganache-ul să se răcească puțin și turnați peste cheesecake, nivelați și dați-l la congelator pentru 2 ore. Scoateți cheesecake-ul din tavă înainte de servire.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments