Cea mai ușoară pizza de dovlecei cu roșii și cașcaval. Toți vor aprecia această rețetă!

Preparation time
15 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Prânz
Posted on
1,00 bucată
Dovlecel
2,00 bucăți
Roșii
150,00 g
Cașcaval
1,00 bucată
Ou
3,00 linguri
Făină
6,00 linguri
Griș
0,50 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
1,00 lingură
Pesmet
15,00 g
Mărar
Cea mai ușoară pizza de dovlecei cu roșii și cașcaval. Toți vor aprecia această rețetă!

Ce poate fi mai bun decât o pizza clasică? Vă spunem noi: pizza cu dovlecei fără blat! Este foarte ușor de preparat, iar gustul este unul wow! Pizza cu dolvecei este foarte fină, delicioasă și nu în ultimul rând sănătoasă. Trebuie să preparați și voi această rețetă, copii vor înfuleca din ea cu mare plăcere.

  1. Curățați dovlecelul de coajă și îl dați prin răzătoare cu găuri mari. Amestecați dovlecelul cu sare și lăsați pentru 10 minute, apoi scurgeți-l de surplusul de apă. Într-un bol încăpător puneți dovlecelul ras și scurs de apă, făina, grișul, oul, piperul negru și amestecați foarte bine.
  2. Puneți compoziția într-o tavă de copt cu (diametrul 20 cm) unsă cu ulei și presărată cu pesmet. Nivelați bine compoziția, decorați cu semi-rondele de roșii și presărați cu cașcavalul ras. Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 30 de minute. Decorați pizza cu mărar tocat.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*