Cea mai rapida prajitura cu capsune!

august 20, 2020

Prăjitura care va deveni favorita întregii familii, mai ales al celor mici. Este vorba de o prăjitură cu căpșuni extrem de delicioasă, care se poate spune că este o combinație între tort și chec. Foarte pufoasă și moale, fără unt și ulei, din cele mai accesibile ingrediente veți obține un desert simplu și delicat. Se prepară în doar câteva minute și se termină la fel de repede, datorită aromei intense de căpșuni care va învălui întreaga casă. 

Ingredients

2 bucăți Ouă
150 g Zahăr
200 g Făină
10 g Praf de copt
200 ml Frișcă lichidă
200 g Căpșuni

Instructions

  1. Puneți ouăle într-un bol și le mixați. Adăugați 250 g de zahăr și mixați din nou. Cerneți deasupra făina și praful de copt, amestecând continuu cu spatula. Mixați frișca lichidă până obțineți o bezea moale și ușoară. Încorporați frișca bătută la compoziția cu făină. Amestecați bine până obțineți o compoziție omogenă. Transferați compoziția obținută într-o tavă (cu diametrul de 22 cm) tapetată cu hârtie de copt.
  2. Distribuiți 200 g de căpșuni deasupra aluatului din tavă. Căpșunele se vor scufunda în aluat în timpul coacerii, astfel le veți găsi în interiorul desertului. Dați la cuptor pentru 30 min la 180°C. La final pudrați cu zahăr și decorați cu căpșune proaspete.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments