Cea mai pufoasa si mai fina rulada de ciocolata

august 24, 2020

Rulada de ciocolată este cel mai pufos și delicios desert pe care îl puteți avea pe masă în cel mai scurt timp. Această ruladă este constituită dintr-un blat de ciocolată cu o textură moale și pufoasă, care este însoțit de o cremă savuroasă cu gust de vanilie. Deasupra, rulada este acoperită cu glazură de ciocolată neagră. Ciocolata și vanilia sunt aromele care se combină perfect în această ruladă, și îi oferă desertului un gust divin. E mult mai bună decât rulada din comerț, se prepară foarte ușor și este mereu proaspătă și savuroasă.

Ingredients

6 bucăți Ouă
6 linguri Zahăr
2 linguri Ulei rafinat
1 plic Creme Ole de ciocolată Dr. Oetcher
250 g Smântână
150 ml Lapte
1 plic Creme Ole de vanilie
120 g Ciocolată neagră
60 ml Frișcă

Instructions

  1. Separați albușurile de gălbenușuri. În bolul cu gălbenușuri adăugați ulei și mixați. Mixați și albușurile, până obțineți o bezea, adăugați zahăr și mixați din nou. Transferați gălbenușurile în bolul cu albușuri și mixați bine toată compoziție. Adăugați Creme Ole de ciocolată și mixați din nou. Transferați compoziția obținută în tava (cu dimensiunile de 40 x 50 cm) tapetată cu hârtie de copt și repartizați uniform pe toată suprafața. Dați la cuptor pentru 40 min la 200℃. Apoi lăsați blatul să se răcească pe hârtia de copt.
  2. Între timp pregătiți crema: puneți smântâna într-un bol, adăugați lapte și mixați. Adăugați Creme Ole de vanilie și mixați la viteză mică. Puneți crema obținută peste blat și o repartizați uniform pe toată suprafața blatului. Tăiați blatul în 6 bucăți egale. Rulați cu grijă fiecare bucată.
  3. Pregătiți glazura: puneți ciocolata neagră într-un bol, turnați deasupra frișca fierbinte și amestecați până se topește ciocolata. Puneți glazura într-un sac de patiserie și decorați rulourile. Apoi le dați la frigider pentru 15 min.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments