Cea mai delicioasă pizza la tigaie, gata în doar 5 minute!

noiembrie 12, 2018

Vă prezentăm o rețetă extraordinară de pizza, preparată în doar 5 minute. Rețeta este ideală pentru gospodinele ocupate. Această pizza la tigaie se prepară simplu, într-un timp record și îți potolește foame imediat. Obțineți un deliciu apetisant și foarte gustos.

Ingredients

1 bucată Roșie
2 bucăți Crenvurști
1 bucată Castraveți murați
40 g Cașcaval
40 g Mozzarella
5 g Pătrunjel
4 linguri Sos de roșii
2 linguri Ulei rafinat

Ingredients for Aluat

4 linguri Smântână
4 linguri Maioneză
2 bucăți Ouă
9 linguri Făină

Instructions

  1. Pregătiți aluatul: bateți într-un bol ouăle cu smântâna și maioneza. Adăugați făina cernută și amestecați bine cu un tel. Veți obține un aluat dens și omogen.
  2. Pregătiți umplutura: spălați roșia, tăiați-o rondele subțiri și îndepărtați-i cotorul. Tăiați crenvurștii și castravetele rondele . Iar cașcavalul și mozzarella le dați prin răzătoare.
  3. Turnați aluatul pe o tigaie încinsă cu ulei. Uniformizați aluatul cu ajutorul unei spatule pe toată suprafața tigăii, ca sa obțineți un blat rotund. Prăjiți la foc mic.
  4. Ungeți blatul cu sosul de roșii, aranjați crenvurștii într-un strat uniform, apoi rondelele de roșie și castravete. Presărați cu un strat generos de ambele tipuri cașcavalul ras.
  5. Acoperiți cu un capac și gătiți timp de 4 minute. Luați capacul, presărați pizza cu pătrunjelul tocat, acoperiți iar tigaia cu capac și gătiți timp de încă 1 minut. Așezați pizza apetisantă pe un platou și serviți-o caldă.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments