Cea mai delicioasă înghețată plombir în ciocolată! Înghețată fără e-uri, ideală pentru copii!

iulie 23, 2018

Cum să scapi de căldura verii? Primul lucru te gândești să-ți cumperi o înghețată să te răcorești. Dar ce ziceți daca această înghețată să o preparați chiar voi? Vă prezentăm o rețetă de înghețată extrem de rapidă și nemaipomenit de delicioasă. Această înghețată plombir este foarte cremoasă, iar ciocolata crocantă o face divină. Merită neapărat s-o încercați și voi!

Ingredients

300 ml Lapte condensat
300 ml Smântână dulce 36 %
100 g Ciocolată neagră

Instructions

  1. Puneți la baia de aburi ciocolata mărunțită și amestecați până se topește toată. Cu ajutorul unei linguri, turnați în pahare de hârtie câte 2-3 linguri de ciocolată topită, rotiți ușor paharul și îl întoarceți cu capul în jos, astfel încât să acopere bine pereții paharului și scurgeți excesul de ciocolată. Dați la congelator pentru 10 minute.
  2. Într-un bol bateți bine frișca rece, când devine fermă, adăugați laptele condensat și mixați până obțineți o cremă pufoasă. Puneți crema obținută în paharele cu ciocolata, deja care s-a întărit, dați la congelator pentru 10 minute. Apoi înfigeți câte un bețișor de lemn în fiecare pahar cu înghețată și dați iar la congelator pentru minim 5 ore.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments