Cât de multe nu veți pregăti, tot nu vor ajunge – un aperitiv deosebit de gustos, gata în doar 5 minute!

noiembrie 13, 2018

Vă prezentăm o alternativă cum să preparați binecunoscutul fast-food “corn dog” în condiții de casă. La cât de repede și ușor se fac, de ce să îi cumpărați gata făcuți de alții? Sunt o variantă ideală de mic-dejun, îți potolesc foamea rapid când alergi grăbit prin oraș și merg perfect serviți oaspeților, într-o după-amiază de weekend. Îi puteți servi cu sos de usturoi, muştar sau ketchup.

Ingredients

8 bucăți Crenvurști
200 g Porumb dulce la borcan
110 g Făină
1/3 linguriță Bicarbonat de sodiu
1/3 linguriță Sare
130 ml Lapte
1 lingură Sos de usturoi

Instructions

  1. Puneți porumbul în vasul de la blender și pasați până obțineți un pireu. Apoi adăugați laptele, sosul de usturoi, bicarbonatul de sodiu, sarea și mai blendați puțin. La final adăugați făina și amestecați până obțineți un aluat dens și omogen.
  2. Încingeți ulei într-o crăticioară. Înfigeți câte un bețișor de lemn în fiecare crenvurști în parte și scufundați-i în aluatul obținut mai devreme. Răsuciți bețișorul, astfel încât aluatul să se distribuie uniform pe toată suprafața.
  3. Puneți pe rând la prăjit în baie de ulei până devin rumen-aurii, circa 3-4 minute. Scoateți-i pe un prosop de hârtie, pentru a înlătura excesul de ulei.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments