Carne de porc la cuptor – un aperitiv delicios pentru masa de sărbătoare!

mai 27, 2019

Astăzi venim cu o rețetă delicioasă de rulouri din carne de porc la cuptor. Și nu sunt simple rulouri, dar cu o umplutură deosebită de ciuperci, cașcaval și ouă. Se prepară foarte simplu, sunt delicioase și le puteți prepara atât pentru cină, cât și pentru masa de sărbătoare. Puteți servi rulouri de carne ca atare, sau alături de o salată.

Ingredients

500 g Cotlet de porc fără os
1 bucată Ceapă
300 g Ciuperci
2 bucăți Ouă
150 g Cașcaval
200 ml Smântână dulce pentru gătit 12%
1 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
40 ml Ulei rafinat

Instructions

  1. Prăjiți ceapa tăiată mărunt și ciupercile tăiate julien într-o tigaie cu puțin ulei. La final condimentați cu sare și piper negru.
  2. Fierbeți ouăle și tăiați-le mărunt, apoi amestecați-le cu cașcavalul dat prin răzătoare și amestecul de ciuperci și ceapă.
  3. Tăiați carnea în 8-10 bucăți și bateți fâșiile de carne cu ajutorul ciocănașului de bătut carnea. Peste fâșiile de carne bătută adăugați câte 2 linguri de umplutură.
  4. Rulați carnea cu umplutură și străpungeți fiecare rulou cu câte două scobitori, astfel încât să nu să se desprindă rulourile
  5. Într-o tigaie încingeți puțin ulei și puneți rulourile la prăjit. Rumeniți-le pe ambele părți. Rulourile prăjite puneți-le într-o tavă de copt antiaderentă și turnați frișca lichidă peste ele. Dați-le la cuptor pentru 25-30 de minute la temperatura de 180°C.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments