Buzunărașe din vânătă – o mâncare delicioasă și sățiosă pentru toată familia.

Preparation time
50 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
mediu
Serves
6 people
Meal course
Cină
Posted on
2,00 bucăți
Vânătă
2,00 bucăți
Roșii
200,00 g
Carne tocată
1,00 bucată
Ceapă
150,00 g
Mozzarella
20,00 g
Ketchup
2,00 bucăți
Căței usturoi
2,00 bucăți
Ouă
150,00 g
Făină
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
0,25 linguriță
Boia de ardei dulce
0,25 linguriță
Piper roșu
Buzunărașe din vânătă –  o mâncare delicioasă și sățiosă pentru toată familia.

Vă prezentăm o rețetă deliciosă cu carne tocată și vânătă. Din cele mai simple ingrediente și cu minim efort obțineți un deliciu deosebit de aromat, apetisant și sățios. Este un fel de mâncare deosebit de savuros, ce poate fi servit atât cald, cât și rece.

  1. Se taie buzunărașele din vânătă care se pun într-un vas cu apă rece și sare pentru 20 min, după care se scot din apă și se înlătură surplusul de apă cu ajutorul unui prosop de hârtie.
  2. Carnea tocată se sarează și se piperează bine, se adaugă ketchupul, ceapa tocată mărunt, piper roșu, boia de ardei dulce și se amestecă foarte intensiv pentru fragizirea cărnii.
  3. Buzunărașele se sarează puțin și umpleți cu compoziția din carne. Fiecare bucată de vânătă se trece prin făină și ou, după care se rumenește pe o tigaie cu ulei încins.
  4. Buzunărașele rumenite se așează într-o tavă, se adaugă roșiile tăiate felii, usturoiul pisat și mozarella. Se coace în cuptor la temperatura 200°C timp de 30 minute.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*