Budinca de orez cu cocos si anasas fon alb !

Preparation time
30 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Mic dejun
Posted on
150,00 g
Orez
350,00 ml
Lapte
50,00 g
Fulgi de cocos
1,00 bucată
Cocos intreg
1,00 bucată
Ananas
100,00 g
Zahăr
10,00 g
Scorțișoară
Budinca de orez cu cocos si anasas fon alb !

Cea mai principală masă a zilei este micul dejun. Ce poate fi mai placut decât o combinație de gusturi care îți oferă o dispoziție tropicală de dimineațî, vă prezentăm rețeta de budincă Pina Colada.

  1. Orezul cu bob rotund se spală bine în trei ape, după care se adugă apă doar atât ca să fie acoperit orezul, și se pune la fiert la foc mic cu puțină sare.
  2. Nuca de cocos prospătă se sparge și se scurge apa de cocos.
  3. Ananasul prospăt se taie felii, se îndepărteză coaja si mijlocul, după care fiecare felie se înmoaie în zahăr și se caramelizează pe ambele părți pe o tigaie.
  4. După ce orezul a absorbit toată apa se adaugă fulgi de cocos, laptele, apa de cocos și zahărul, se fierbe sub capac până când orezul devine moale. Se servește budinca de orez cu ananasul caramelizat și cu puțină scorțișoară.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*