Budincă cu brânză de vaci și kiwi – un desert delicios și sănătos pentru toată familia!

Preparation time
60 mins
Cooking time
50 mins
Difficulty
mediu
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
500,00 g
Brânză de vaci
5,00 bucăți
Ouă
100,00 g
Unt
100,00 g
Zahăr
50,00 g
Griș
2,00 Pliculețe
Zahăr vanilat
3,00 bucăți
Kiwi
1,00 plic
Jeleu
Budincă cu brânză de vaci și kiwi – un desert delicios și sănătos pentru toată familia!

Vă prezentăm o rețetă deosebită de budincă cu brânză de vaci și kiwi, care o să vă cucerească cu gustul său nemaipomenit și cu aroma sa uluitoare. Cu puțină îndemânare și răbdare veți pregăti o adevărată capodoperă culinară, care pur și simplu se topește în gură. Are o consistență cremoasă, este foarte delicioasă și pe lângă toate se prepară foarte ușor din ingrediente accesibile

  1. Bateți cu ajutorul mixerului untul topit, zahărul, praful de copt, ouăle și zahărul vanilat. Apoi adăugați brânza de vaci și grișul, continuați să mixați timp de 3-4 minute.
  2. Turnați aluatul obținut într-o tavă (diametru 26 cm) unsă cu puțin ulei. Dați la cuptorul preîncălzit timp de 45-50 minute, la temperatura de 180˚C.
  3. Tăiați kiwi rondele. Pregătiți jeleu conform instrucțiunilor de e ambalaj.
  4. După ce scoateți tava din cuptor puneți feliile de kiwi peste prăjitură și ungeți budinca cu jeleu. Puneți budinca în frigider pentru 5-10 minute.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*