Bruschete cu pate de ton cu 3 tipuri de topping- cele mai delicioase bruschete pentru un mic dejun perfect și sănătos!

Preparation time
15 mins
Cooking time
5 mins
Difficulty
uşor
Serves
3 people
Meal course
Mic dejun
Posted on
1,00 bucată
Baghetă franțuzească
1,00 bucată
RIO Mare Pate Rustico cu ton și masline
1,00 bucată
RIO Mare Pate Rustico cu ton și roșii
100,00 g
Mozzarella
8,00 bucăți
Frunze busuioc proaspăt
6,00 bucăți
Ouă de prepeliță
1,00 bucată
Castravete
10,00 bucăți
Roșii cherry
100,00 g
Ridiche
50,00 g
Masline negre fără sâmburi
50,00 g
Olive
50,00 g
Brânză feta
3,00 linguri
Ulei de masline
20,00 g
Germeni de ceapă
Bruschete cu pate de ton cu 3 tipuri de topping- cele mai delicioase bruschete pentru un mic dejun perfect și sănătos!

Aceste bruschete cu pate de ton sunt foarte ușor și rapid de preparat. Sunt un aperitiv ideal când doriți să vă răsfățați apropiații cu un aperitiv de nota 10! Chiar și atunci când aveți oaspeți neașteptați în prag și nu aveți nimic pregătit, aceste bruschete sunt de mare ajutor. Puteți prepara bruschetele cu toate toppingurile și cu siguranță fiecare își va alege bruscheta cu toppingul preferat, astfel îi veți împăca pe toți.

  1. Tăiați bagheta în felii cu grosimea de 1-2 cm și le ungeți cu ulei de măsline pe ambele părți. Înfierbântați bine tigaia pentru grill și puneți feliile de pâine, rumeniți ușor pe o parte și alta, să fie ușor crocante.
  2. Pentru primul topping: ungeți o felie de pâine cu 2 linguri de pate de ton cu olive, puneți câte 2 felii de castravete, 4 felii de ouă fierte de prepeliță, 2 felii de ridiche și câteva fire de germeni de ceapă.
  3. Pentru al doilea topping: ungeți o felie de pâine cu 2 linguri de pate de ton cu roșii, puneți cateva bucăți de roșii cherry, câteva bucăți de perle de mozzarella și presărați cu busuioc proaspăt tocat.
  4. Pentru al treilea topping: ungeți o felie de pâine cu 2 linguri de pate de ton cu olive, puneți câteva rondele de măsline, câteva rondele olive, câteva cubulețe de roșii cherry și presărați cu brânză feta mărunțită.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*