Biscuiți super delicioși cu gem de coacăză – simțiți iarăși gustul dulce al copilăriei.

Preparation time
30 mins
Cooking time
135 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
240,00 g
Făină
150,00 g
Unt
2,00 bucăți
Ouă
70,00 g
Zahăr pudră
1,00 plic
Zahăr vanilat
1,00 lingură
Coajă de lămâie
100,00 g
Gem de coacăză
Biscuiți super delicioși cu gem de coacăză – simțiți iarăși gustul dulce al copilăriei.

Vă prezentăm o rețetă de biscuiți simplă și foarte delicioasă. Savurați acești biscuiți apetisanți și aromați, împreună cu o ceașcă de cafea la micul dejun. Cei mici vor fi încântați de acest desert rafinat și delicios, care pur și simplu îți lasă gura apă.

  1. Într-un bol amestecați cu ajutorul mixerului, toate ingredientele în afară de gem. Apoi cu mâinile adunați aluatul, înveliți-l într-o folie de plastic și îl dați la frigider pentru 2 ore.
  2. După ce scoateți aluatul din frigider, formați bile de mărimea unei nuci și le aranjați pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Cu degetul faceți adâncituri în mijlocul fiecărei bile.
  3. Băgați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 15 minute. Lăsați-le să se răcească, apoi puneți câte o linguriță de gem pe mijlocul fiecărui biscuit. Dați-le cu zahăr pudră și îi puteți servi.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*