Biscuiți ”Piersici” – cei mai cremoși, fin și gustoși biscuiți mâncați vreodată!

iunie 13, 2017

Încercați rețeta biscuiților pe care nu îi veți găsi prin magazine și cu care veți uimi toată familia. Urmărind pașii de mai jos veți obține niște biscuiți moi, fragezi și cu o umplutură delicată și extrem de delicioasă. Această rețetă este lejeră, extrem de ușoară și rapidă.

Ingredients

4 bucăți Ouă
100 g Smântână
150 g Unt
1 linguriță Praf de copt
380 g Făină
100 g Zahăr
1 linguriță Zahăr vanilat
0.25 linguriță Sare
200 g Lapte condensat fiert
150 g Mascarpone
50 ml Suc de sfeclă roșie proaspătă
50 ml Suc de morcov proaspăt
50 g Miez de nucă

Instructions

  1. Într-un bol amestecați gălbenușurile, sarea, zahărul, zahărul vanilat. Adăugați smântâna și amestecați bine. În alt bol amestecați făina și praful de copt. Adăugați untul și amestecați până untul se încorporează în făină. Turnați amestecul din ou peste făină și frământați aluatul până devine moale și elastic. Puneți aluatul în frigider pentru jumătate de oră să se întărească.
  2. Între timp pregătiți crema pentru biscuiți. Puneți laptele condensat fiert într-un bol. Adăugați mascarpone și mixați.
  3. Scoateți aluatul din frigider și tăiați-l în bucăți egale cu diametrul 3 cm. Dați formă rotundă bucăților de aluat, apoi aplazați-le un pic și oferiți-i aluatului forma unei căciulițe. Puneți-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
  4. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 190°C timp de 10 minute.
  5. Umpleți biscuiții cu cremă și puneți câte un miez de nucă.
  6. Înmuiați jumătate de biscuit în suc de morcov, iar cealaltă jumătate în suc de sfeclă roșie. Treceți biscuiții prin zahăr.
  7. Savurați cu plăcere!

0 comments