Biscuiți delicioși cu cremă și fulgi de cocos – 10 minute pentru a savura cei mai savuroși biscuiți!

iunie 18, 2017

Această rețetă de biscuiți cu dolce de luche și fulgi de cocos sunt o idee genială, care o puteți prepara în doar 10 minute cu un minim de efort depus. Obțineți un desert nemaipomenit de gustos, cu o textură foarte fragedă și fărâmicioasă. Răsfățați-i pe cei dragi cu acești biscuiți apetisanți și în schimb veți primi doar laude și mulțumiri.

Ingredients

125 g Unt
75 g Zahăr
2 bucăți Gălbenușe de ou
150 g Făină
100 g Amidon de porumb
100 g Lapte condensat fiert
20 g Fulgi de cocos

Instructions

  1. Într-un bol mixați untul la temperatura camerei, zahărul și gălbenușurile, până obțineți o cremă. Cerneți deasupra amidonul și făina, apoi adunați bine aluatul.
  2. Pe masa tapetată cu făină întindeți aluatul cu ajutorul făcălețului și tăiați din el discuri cu diametrul de circa 3 cm. Aranjați discurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°, timp de 10 minute.
  3. Scoateți biscuiții din cuptor și după ce s-au răcit puneți câte o linguriță de lapte condensat fiert (dolce de leche) pe un biscuit și acoperiți cu un alt biscuit deasupra. Treceți cu partea laterală a biscuitului prin fulgi de cocos.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments