Biscuiți de ciocolată cu nutella- chiar și un copil ar putea face acești biscuiți!

Preparation time
10 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Desert
Posted on
140,00 g
Nutella
80,00 g
Făină
60,00 g
Ciocolată neagră
1,00 bucată
Ou
Biscuiți de ciocolată cu nutella- chiar și un copil ar putea face acești biscuiți!

Acesti biscuiți de ciocolată cu nutella sunt extrem de delicioși. Sunt foarte aromați, cu un gust intens de nutella. Îi puteți savura cu plăcere la micul dejun, alături de o ceașcă de lapte, sunt absolut minunați. Se prepară atât de simplu, încât chiar și un copil îi poate prepara. Cu siguranță vor deveni preferații tuturor.

  1. Într-un bol puneți nutella, oul și amestecați, apoi puneți făina si amestecați până obțineți un aluat moale și ușor lipicios. Adăugați ciocolata neagră ruptă în bucăți și amestecați ușor cu mâinile.
  2. Luați din compoziție câte o bucată de aluat și formați biluțe de mărime medie. Puneți biluțele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați la cuptorul încins la temperatura de 200°C, pentru 12-15 minute.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*