Atât de fini și delicioși, încât nu vor lipsi din meniu, întreg sezonul cald – dovlecei gratinați cu cașcaval.

Preparation time
10 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
1,00 bucată
Dovlecel
2,00 bucăți
Ouă
3,00 linguri
Iaurt grecesc
100,00 g
Cașcaval
15,00 g
Mărar
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
Atât de fini și delicioși, încât nu vor lipsi din meniu, întreg sezonul cald – dovlecei gratinați cu cașcaval.

Vă prezentăm o rețetă ușoară de dovlecei gratinați cu cașcaval la cuptor. Dacă doriți o cină, delicioasă, sățioasă și lejeră în același timp, atunci această rețetă este garantat pentru tine. Din doar câteva ingrediente și cu minim efort de preparare obții o cină extrem de delicioasă, pe care o vei savura cu mare plăcere alături de cei dragi.

  1. Spălați dovlecelul, uscați-l cu un prosop de bucătărie și tăiați-l în rondele cu grosimea de circa 2 cm. Aranjați rondelele într-o tavă de copt unsă cu ulei, aranjați astfel să obțineți 2 straturi.
  2. Într-un bol bateți bine ouăle cu iaurtul. Adăugați mărarul tocat mărunt, condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Turnați amestecul de ouă peste dovlecei și presărați cu cașcaval ras. Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 35- 40 de minute.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*