Așa ceva nu ai mai gustat, vei uita de hot-doguri pentru totdeauna!

octombrie 31, 2018

Toată lumea iubește hot dog-ul, este super simplu de făcut și tare gustos. Merge grozav ca gustare sau de luat la pachet la picnic, la muncă sau la școală, de aceea se numără printre preferințele multora dintre noi. Noi vă prezentăm o rețetă simplă de crenvurști în aluat de cartofi, care se aseamănă foarte mult cu hot dog-urile. Se prepară rapid, fără bătăi de cap și sunt extrem de delicioși.

Ingredients

5 bucăți Cartofi
8 bucăți Crenvurști
2 bucăți Ouă
70 g Făină
2 bucăți Căței usturoi
1 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
100 ml Ulei rafinat

Instructions

  1. Fierbeți cartofii în apă cu sare, apoi îi curățați de coajă și îi dați prin răzătoare. Puneți cartofii rași într-un bol, adăugați ouăle, sare, piper negru și amestecați. Adăugați făina și amestecați până obțineți un aluat moale și lipicios.
  2. Luați câte o lingură de compoziție, aplatizați ușor, iar în mijoc puneți câte o crenvurșt. Aluatul este foarte lipicios și lucrați cu mâinile bine înfăinate. Acoperiți crenvurșt în totalitate cu aluat, dându-i forma de un hot dog, apoi le treceți prin făină.
  3. Într-o tigaie cu ulei încins puneți cățeii de usturoi, când se rumenesc îi scoateți și îi aruncați, astfel uleiul va avea aromă de usturoi. Puneți crenvurștii în ulei, dați focul mediu și prăjiți pe toate părțile până devin aurii, apoi le scoateți pe absorbante de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments