Arpioare crocante și Aripioare în stil asiatic – veți fi uimit de gustul acestor aripioare!

octombrie 9, 2017

Vă propunem două rețete de aripioare complet diferite care o sa vă delecteze papilele gustative. Suntem siguri că ambele tipuri de aripioare vor fi pe gustul dvs.

Instructions

  1. Aripioare crocante Peste aripioarele care au fost în prealabil tăiate în jumate se adaugă chefirul, 20 g boia de ardei iute și 25 g boia de ardei dulce, usturoiul granulat și sare după gust, se lasa pentru 15-20 min la temperatura camerei.
  2. Într-un vas aparte se amestecă făina și amidonul. Uleiul de floarea soarelui se pune într-o cratiță, și se înfierbântă.
  3. Fiecare bucățică de pui se învelește în amestecul de faină și amidon. Aripioarele se gătesc în baie de ulei încins circa 8 minute.
  4. Aripioare în stil asiatic Într-o tigaie cu puțin ulei se rumenesc aripioarele în prealabil taiate în jumătate și asezonate cu puțină sare.
  5. Pentru prepararea sosului veți avea nevoie de un bol în care veți amesteca ketchupul cu 10 g boia de ardei iute, zahărul, sosul Worcester, sosul de soia și ghimbirul tăiat mărunt.
  6. Atunci când aripiorele au prins o crustă aurie se aduagă sosul și se lasa pe foc pentru înca 5 min. Se servesc cu susan si ceapă verde
  7. Savurați cu placere!

0 comments