Aripi de pui “Bon Bon”- aripile preparate în așa mod sunt cu mult mai gustoase și suculente!

Preparation time
15 mins
Cooking time
35 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
7,00 bucăți
Aripioare
2,00 linguri
Ulei de masline
1,00 linguriță
Boia de ardei dulce
1,00 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Sare
2,00 linguri
Maioneză
Aripi de pui “Bon Bon”- aripile preparate în așa mod sunt cu mult mai gustoase și suculente!

Dacă vați săturat să gătiți aripile de pui după rețeta clasică, atunci noi vă prezentăm o ideie genială de aripi de pui la cuptor, cu o prezentare unică. Aripile pregătite în acest mod sunt suculente, fragede și atât de delicioase, de te lingi pe degete.

  1. Spălați aripile și le stergeți cu prosoape de hărtie. Apoi tăiați atent fiecare aripă în 3 bucăți. Veți folosi din aripă numai cele 2 bucăți mari. Decojiți de pe os carnea și o întoarceți cu pielea dedesubt, lângă os. Iar la bucata cu două oase, scoateți osul mai subțire și întoarceți cu pielea dedesubt, la osul rămas. Curățiți osul să rămână curat, astfel nu se va arde la copt.
  2. Întru-un bol mic pregătiți marinada: amestecați uleiul cu boiaua de ardei dulce, sarea și piperul negru măcinat. Treceți bucățile de aripi prin marinadă și le puneți pe un platou, le lăsați la marinat 30 de minute.
  3. Puneți aripile marinate într-o tavă de copt, unsă cu ulei și le dați la cuptorul încins la temperatura de 200°C, pentru 20 de minute. Apoi le scoateți și le ungeți cu maioneză și le mai coaceți înca 15 minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*