Aperitive rapide cu carne tocată – un dejun deosebit ce vei cuceri toată familia!

mai 15, 2019

Vă prezentăm cel mai delicios și copios dejun, cu el vei cuceri toată familia. Se prepară foarte simplu, din ingrediente accesibile, iar rezultatul este unul uimitor. Pâinea este moale, pufoasă, iar umplutura suculentă și aromată, o puteți servi atât la dejun, la cină, sau chiar la masa de sărbătoare. Vă garantăm că va dispărea imediat din farfurie!

Ingredients

1 bucată Baghetă
4 bucăți Ouă
70 ml Lapte
250 g Carne tocată de pui
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
1 lingură Ulei rafinat

Instructions

  1. Tăiați bagheta în 12-14 felii cu lățimea de circa 1 cm. Înlăturați miezul de pâine, astfel veți obține inele de pâine.
  2. Puneți miezul de pâine într-un bol, adăugați carnea tocată, 20 ml de lapte și condimentați cu sare și piper negru. Amestecați bine compoziția și o puneți într-un sac de patiserie. Spargeți într-un bol ouăle, adăugați laptele rămas, puțină sare și bateți bine cu ajutorul unui tel.
  3. Ungeți cu ulei o tavă cu diametrul (24 cm), aranjați feliile de pâine și umpleți-le cu amestecul de carne tocată ( folosiți un sac de patiserie, astfel veți umple mai ușor feliile de pâine).
  4. Turnați amestecul de ouă cu lapte pe toată suprafața și dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru 25 de minute, până devine aurie.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments