Aperitive deosebite din roșii – un gust proaspăt de vară cu o aromă îmbătătoare!

Preparation time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Gustare
Posted on
4,00 bucăți
Roșii
100,00 g
Cașcaval
200,00 g
Brânză de vaci
2,00 bucăți
Căței usturoi
3,00 linguri
Mărar
3,00 linguri
Pătrunjel
1,00 bucată
Roșie galbenă
2,00 linguri
Maioneză
2,00 bucăți
Castraveți
0,30 linguriță
Sare
Aperitive deosebite din roșii – un gust proaspăt de vară cu o aromă îmbătătoare!

Aste aperitive rapide din roșii sunt perfecte pentru orice momente. Aveți oaspeți pe neprins de veste, sunteți la un frigarui la natura sau pur și simplu doriți o gustare delicioasă din ingrediente simple, ele vor fi colacul de salvare. Puteți înlocui brânza cu orice altă umplutură preferați, iar pentru bărbații mai pofticioși puteți adăuga șuncă sau feliuțe de salam.

  1. Pe un tocător tăiați roșiile în discuri cu grosimea de circa 0,5 cm și aranjați-i pe o farfurie.
  2. Într-un bol amestecați maioneza și un cățel de usturoi pisat, apoi puneți câte o linguriță din amestecul obținut pe jumătate din discurile de roșii. Adăugați deasupra cașcavalul ras și câte o frunzuliță de pătrunjel.
  3. Într-un robot de bucătărie mixați brânza, sarea și un cățel de usturoi pisat. Depozitați amestecul obținut într-o pungă pentru ornat și turnați compoziția din brânză deasupra celorlalte discuri de roșii. Adăugați câte o frunzuliță de mărar, câteva cubulețe de castraveți și câteva cubulețe de roșie galbenă.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*